Mozdulatműhely / 8200 Veszprém, Dózsa György u. 23. +36 20 9106 522 +36 20 245 8306

Mozdulatműhely

Spinelong ágyéki gerinc, csípő gyakorlatai videóanyag megvásárlása

A derék, hát- és váll, vagy éppen nyakfájdalom az első jelei annak a romboló folyamatnak, amely következménye a porckorongsérv, csípőkopás, és egyéb mozgásszervrendszeri betegségek.
Az modern életmód okozta folyamat megállítására időt és energiát kell szentelnie annak, aki nem szeretné elveszteni mozgékonyságát, aktivitását idősebb korára. Sajnos a degeneratív mozgásszervrendszeri betegségek már egyre fiatalabb korban jelentkeznek. A gyakorlatok a csípő körüli izmok működésének egyensúlyba hozását, a mély-hasizmok, és az ágyéki szakasz izmainak együttműködését,  a csípőízület mozgékonyságát célozzák meg. Programozd újra a medence körüli területet ezzel a gyakorlatsorral, mindössze …percben naponta!

►►Megnézem az ingyenes, regisztrációhoz kötött bemutató anyagot

Hogyan szerezheted meg ezt a tudásanyagot?

►Töltsd ki az alábbi űrlapot!
►Küldünk egy díjbekérőt a megadott e-mail címre.
►Utald át az összeget a díjbekérőn megadott bankszámlaszámunkra.
►Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát és a hozzáférést a tudásanyaghoz e-mail-en.
►A videókat kizárólag weboldalunkon bejelentkezve tudod megnézni!
►A videókat bármikor, bármeddig megnézheted, örök hozzáférést kapsz!

►►Az Adatkezelési szabályzatunkat itt olvashatod el.
►►Az Általános szerződési feltételekről itt tájékozódhatsz.

Megrendelés

A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, mely elállási jogot mi 30 napon keresztül biztosítunk számodra. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 30 napon belül e-mailben jelezheted a kt@komtam.hu címen vagy bármelyik, a honlapon feltüntetett elérhetőségen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a „Megrendelem” gombra kattintással a Mozdulat és képzelet Kft.-vel (8200 Veszprém, Ady Endre utca 78/C, adószám: 24884037-1-19, cégjegyzékszám: 19-09-517070) kötöd.